Voi Începe În Curând Seria #SEEN

Pentru că mi-am luat haine pentru blog, iar ăsta-i un lucru total nou, m-am decis să fac și o serie care se va intitula #SEEN, iar în acest articol am să vă explic ce reprezintă și cum se va desfășura.

  • Ce este #SEEN?

Un proiect pe care-l pornesc în curând. Voi scrie părerile personale despre filmele pe care le voi viziona și le voi trece pe toate într-o pagină dedicată, pagină la care trebuie să mă gândesc un pic mai mult cum va fi organizată, având în vedere că această nouă temă îmi oferă atâtea chestii mișto.

Cu acest proiect sper să ajut cât mai multă lume, astfel încât să găsească mai ușor filmele bune și cele mai puțin bune, să nu se mai irosească atâta timp din viața fiecăruia, pentru că eu chiar am avut o mulțime de neplăceri în acest sens și a trebuit să văd filme care, cică sunt super tari, că au note bune și așa mai departe și mi-am luat cele mai mari țepe.

Așadar, sper să mă descurc și să vă îndrum către a viziona cele mai bune filme, nicidecum cele mai proaste, pentru că sunt adolescent și înțeleg mai bine ceea ce-și doresc adolescenții să vadă, iar cei mai mari consumatori de filme în zilele astea sunt adolescenții, cred că este un plus.

Rămâne însă de văzut cum evoluează acest proiect și sper să prindă.