Top 10 feluri in care poti purta sosetele plus pantofii

Sandalele verii si alte modele de pantofi preferate ale sezonului estival iti lipsesc deja? Nu te deprima. Am gasit solutia potrivita pentru tine. Este vorba despre cea mai in voga noutate a momentului – pantofii purtati cu sosete.

Se pare ca sosetele plus pantofi dau cea mai trendy combinatie cu putinta, de purtat peste tot. Din lana, paiete, cu volanase, danteluta sau din panza, sosetele sunt cele mai frumoase atunci cand se vad din pantofi. In plus, sunt cele care pot pune cel mai bine in valoare, orice tip de tinuta, mai ales cea mai banala.

Care sunt cele mai frumoase combinatii pe care ai putea sa le faci?

– sandalele aurii plus cele mai girly sosete, in nuante de roz, de rosu sau de alb.
– pantofii tip derby cu platforme si cu stelute de purtat cu volanase, care arata cel mai bine alaturi de un palton oversize.
– pantofii tip babies argintii, de purtat cu sosete in carouri si cu o fusta evazata.
– sandalele in nuante de violet vor fi puse cel mai bine in valoare de sosetele gri.
– cizmele negre lacuite vor arata sublim alaturi de sosetele in nuante de gri antracit.
– dar de o pereche de pantofi tip escarpen foarte eleganti, in nuante de bordo, de purtat cu sosete gri si cu o fusta plisata ce zici?
– pantofii cu un model preppy aarata cel mai bine alaturi de blugii evazati de un poncho, dar si de detaliul care face diferenta- sosetele cu motive.
– mocasinii gri cu toc arata cel mai bine alaturi de sosete in nuante de verde inchis si de o rochie mulata rosu aprins.
– pantofii aurii purtati cu sosete gri pun in evidenta cel mai bine blugii destroy.
– poti purta cel mai bine o salopeta din denim alaturi de mocasini fara toc si de sosete din panza.