The Map of Tiny Perfect Things pe Prime Video

The Map of Tiny Perfect Things este un lung-metraj american romantic si fantastic totodata care si-a facut intrarea in catalogul Prime Video. Despre ce vorbeste acest film intrigant si tomantic totodata?

The Map of Tiny Perfect Things spune povestea lui Mark, un tanar extrem de inteligent care traieste zilnic aceeasi zi. Cu toate acestea, intr-o zi, face cunostinta cu Margaret, o adolescenta la fel ca el, prizoniera intr-o bucla temporala. Mark si Margaret decid sa isi uneasca fortele si sa gaseasca acele mici lucruri menite sa le infrumuseteze ziua pe care o exploreaza in mod perpetuu. Ambii incep sa aiba sentimente unul fata de altul insa vor reusi sa iasa la un moment dat din acest spatiu-timp? Si daca da, cum vor face acest lucru?

Sa fim sinceri, filmele care au drept subiect principal bucla temporala sunt destul de multe, mai ales in ultima perioada. Franciza Happy Birthdead este cel mai cunoscut exemplu in acest sens. La prima vedere, Prime Video se intereseaza mai mult de relatia dintre Margaret si Mark decat la aspectul fantastic al lumii in care isi duc existenta.

Lung-metrajul se foloseste deci de registrul fantastic pentru a nara o poveste de dragoste care nu ar trebui sa lase pe nimeni indiferent. O mica indiscretie: acest film este numit dupa o carte desenata de catre Mark in care a trecut toate momentele frumoase petrecute alaturi de Margaret. O intorsatura a sortii va da totul peste cap.

In rolurile principale ii regasim pe Kyle Allen si pe Kathryn Newton. Pe tanar il cunoastem din American Horror Story sau din serialul The Path. Fata de el, tanara actrita are o filmografie impresionanta. A jucat in Paranormal Activity 4, in Mad Men si in Supernatural. Filmul este difuzat incepand cu data de 12 februrie pe Amazon Prime Video.

Lasă un răspuns