Samsung GALAXY S8 o să fie cu 20% mai scump la lansare față de Samsung GALAXY S7

Toate lumea cunoaste noul smartphone lansat de catre Samsung, respectiv Samsung GALAXY S7, insa acestia nu va lasa sa va bucurati de telefon pentru ca deja a fost pus in aplicatie smartphone-ul Samsung GALAXY S8. Dupa cum stiti S8 urma sa fie lansat la inceputul anului 2017, dar dupa o analiza mai amanuntita a expertilor Goldman Sachs, punerea pe piata a smartphone-ului ar fi fost amanata pentru luna ariplie si pretul telefonului Samsung GALAXY S8 ar putea cu 20% mai mare decat al lui Samsung GALAXY S7 in momentul lansarii.

Acesta crestere imensa a pretului ar fi din cauza componentelor hardware folosite de catre companie. Dupa experianta avuta cu Samsung GALAXY S7, se pare ca Samsung a hotarat sa ridice standardele la o calitate mult mai inalta pentru toate dispozitivele urmatoare pregatite pentru lansare. Suplimentar acestor standarde, exista numerosi facturi care aduc infuente negative: crizele politice, cresterea dolarului, cresterea pentru anumite elemente hardware si multe altele.

Ul alt motiv pentru care Samsung GALAXY S8 este mai scump este dat de catre introducerea inteligentei artificiale in sistemul telefonului si daca stati sa va ganditi putin, Samsung a suferit pierderi destul de insemnate cu Samsung GALAXY Note7 si trebuie sa recupereze de undeva printr-un anumit mod.

Chiar daca ne referim la urmatorul smartphone oferit de catre Samsung ideea de a plati cu 20% mai mult la lansara fata de Samsung GALAXY S7 nu suna deloc bine. Se zvoneste ca pretul de pornire al telefonului Samsung GALAXY S8 ar fi cuprins intr-un interval de 900 – 950 de dolari. Intr-adevar pretul in sine arata rau de tot, insa pana in momentul lansarii oficiale nu ne putem da o parere negativa pentru ca nu stim exact cu ce specificatii tehnice o sa fie dotat.

Leave a Reply