Samsung Galaxy S7 – cel mai bun display

Samsung continua sa conduca in tehnologia display-ului pentru smartphone, si dupa sase luni in care a fost in top, Galaxy Note 5 a fost detronat de noul Galaxy S7.
In timp ce Galaxy S6 are un ecran incredibil, Samsung a imbunatatit semnificativ luminozitatea maxima pentru S7. Rezultatele testelor arata ca luminozitatea maxima este cu 24 % mai mare decat la Galaxy S6. Contrastul pentru lumina ambientala a fost si el imbunatatit.
In timp ce Note 5 a fost binecuvantat cu cel mai bun display smartphone timp de aproximativ sase luni, Galaxy S7 sparge noi recorduri: Cea mai mare precizie de culoare (1.5 JNCD), cel mai inalt varf de luminozitate (855 nits), Nivel de contrast pentru lumina ambientala (186), cea mai mare rezolutie de ecran (2560×1440).
Diferentierea cheie intre Note 5 si Galaxy S7 este faptul ca afisajul mai mic de pe Galaxy S7, inseamna ca, componentele de afisare au fost reduse cu 20 %, asigurand in acelasi timp aceeasi luminozitate maxima.
Noua functionalitate de control a luminozitatii, stocheaza setarile de luminozitate pe care le selectezi pentru diferite niveluri de lumina ambientala. Ea invata cand te misti in aceste medii de iluminare, si apoi se ajusteaza la setarile tale, si nu la cele ale producatorului.
Alte smartphone-uri, in special linia Nokia Lumia, au avut intotdeauna moduri de afisare care furnizeaza informatii de baza (ora, data, notificari) in timp ce sunt in modul de asteptare. Galaxy S7 a facut unele progrese in aceasta privinta, inclusiv dezactivarea aceastei functii atunci cand telefonul este cu fata in jos, sau atunci cand detecteaza un spatiu inchis, cum ar fi buzunar sau geanta. Display-ul este actualizat o data pe minut, atat pentru continut cat si pentru luminozitate.
Daca esti in cautarea unui smartphone cu cel mai bun display, cu tehnologii avansate si optiuni de personalizare, nu cred ca exista un telefon care sa intreaca Samsung Galaxy S7 si S7 Edge.

Leave a Reply