Să credem sau nu în horoscop?

De ceva vreme mă trezesc foarte devreme, și probabil acest lucru se datorează faptului că-i iarnă și că ziua este exagerat de mică, adică abia pe la ora 8 dimineața vedem primele raze de lumină și imediat în jurul orei 17 s-a și lăsat seara.

După cum vă ziceam mă trezesc foarte de dimineață, undeva în jurul orei 6, iar în jurul orei 7 dau drumul la TV, pe ProTV și vreau să vă spun că m-am săturat să ascult horoscopul de 50 de ori!

Adică să fim serioși, după părerea mea mi se pare o tâmpenie să ni se ofere horoscopul zilnic de o grămadă de ori, în diferite moduri. Nu trebuie să fie și el ”unic”, dacă pot să zic așa? Sau trebuie să avem o mulțime de variante?

Părerea mea este că acești astrologi care fac cumva un horoscop zilnic, să-l facă și ei unic, adică să aflu aceleași lucruri de la toate posturile de știri, sau de la site-urile online, ci nu să văd câte o variantă diferită în fiecare zi, în o mulțime de diferite locuri.

Nu știu voi, dar eu unul credeam în horoscop urania când eram mic, însă părinții mereu îmi ziceau că la mine nu se aplică, pentru că nu sunt adult, ceea ce-mi facea mintea să explodeze având în vedere că aveam o zodie și că aveam un horoscop, în fine…

Eu unul nu cred absolut deloc în horoscop și mi se pare o tâmpenie să îți începi ziua citind horoscopul și crezând că acele lucruri aflate despre zodia ta vor fi aplicabile în ziua respectivă. Da, poate sunt și coincidențe, poate că și subconștientul își face prezența și te face să ai acea zi pe care crezi că o vei avea, însă cine știe?

Plus de alta, mi s-a părut total absurd când am auzit o prietenă că dorește să rămână însărcinată într-o anumită perioadă pentru ca pruncul său să fie născut într-o anumită zodie și acesta să beneficieze numai de fericire și lucruri bune în viață, total absurd, însă-i doar părerea mea.

Și totuși, să credem sau nu în horoscop?