Riverdale: 3 motive plauzibile care ne fac să credem că va avea un crossover cu Sabrina

In timp ce difuzarea sezonului cu numarul 3 din „Noile aventuri ale Sabrinei” se apropie cu pasi repezi pe Netflix, showrunner-ul Roberto Aguirre- Sacasa se pare ca a cochetat cu ideea de a crea un crossover cu „Riverdale”. Oare cele doua seriale se vor intalni vreodata pentru un episod comun? Iata trei motive plauzibile care ne fac sa credem asta.

Tweet-ul lui Robert Aguirre- Sacasa. In spatele serialelor „Riverdale” si „Noile aventuri ale lui Sabrina” se ascunde un singur si acelasi om- showrunner-ul Roberto Aguirre- Sacasa. Si in data de 30 decembrie 2019, acesta a postat un tweet care spunea cam asa: „Deci este aniversarea lui @RossLynch. Imi place atat de mult acest tip si partea a treia din #SabrinaNetflix va incepe in mai putin de o luna. Iata deci o poza din culisele celui mai bun grup de garaj de la Archie! La multi an, Ross! O maniera foarte subtila deci de a anunta posibilitatea unui crossover urmatorul cu serialul „Riverdale”? Grupul Archie este o trupa din universul Archie Comics mai precis din desenele animate The Archie Show. Si chiar daca nu au aparut inca niciodata in serialul „Riverdale”, am vazut membrii trupei cantand de mai multe ori aceasta melodie.

Actorii si actritele chiar isi doresc asta. Interogati de foarte multe ori cu privire la intersectia celor doua seriale, actorii si actritele din cele doua seriale respective si-au aratat mereu entuziasmul cu privire la acest lucru. Ne putem aminti de exemplu de ce a spus KJ Apa pentru Comicbook.com in luna octombrie 2018: „Chiar imi doresc foarte mult ca acest lucru sa se intample. Dar din ceea ce stiu eu, acest lucru nu se va intampla. Pur si simplu datorita faptului ca serialul este supernatural si al nostru nu este. Dar ar fi cu adevarat o nebunie:” in ceea ce o priveste, vedeta Lili Reinhart s-a aratat putin mai creativa: „cred ca am vorbi despre un serial cu totul diferit daca Riverdale ar intra in universul vrajitoarelor. Ar fi nevoie de circumstante cu adevarat speciale pentru a realiza un crossover, poate un vis sau un cosmar”.

Archie si Sabrina ies impreuna in comicsurile din care sunt inspirate serialele. In comic books-urile care au inspirat cele doua seriale, personajele se intalnesc in mod constant. Si intr-un numar al benzilor desenate aparut acum cateva luni, personajele Archie si Sabrina sunt impreuna, in cuplu. Cu siguranta ca pe contul de Twitter al comicurilor s-a precizat ca acest lucru se intampla doar aici si nu in serial, dar nu ne putem abtine sa nu ne gandim ca scenaristii s-ar putea inspira de aici pentru un episod, sa faca un crossover extrem de special.

Lasă un răspuns