Realme dă lovitura cu acest smartphone 5G echipat cu un ecran de 120 GHz și o cameră de 64mpx

Xiaomi se numara azi printre principalii actori de pe piata smartphone-urilor datorita strategiei sale agresive care consta in propunerea unor smartphone-uri abordabile cu fise tehnice impresionante.

Si, actualmente, marca chinezeasca Realme (care apartine BBK Electronics, proprietarul Oppo) pare dornic sa reia aceasta strategie. Fondata in 2018, marca vinde deja cateva zeci de milioane de telefoane pe an. Realme incepe anul in forta cu un model din gama premium, Realme X50 5G.

Au aparut numeroase zvonuri cu privire la acest nou telefon de la Realme insa Realme a postat recent fisa tehnica completa a lui X50 5G pe site-ul sau oficial. Pe langa faptul ca este dotat cu un modem 5G, una din particularitatile acestui telefon este aceea ca este dotat cu un ecran de 120 Hz, cu o diagonala de 6,57 inchi si o rezolutie FHD+. Rata de refresh de 120 Hz permite obtinerea unor animatii mai fluide decat o rata de refresh de 90 Hz sau 60 Hz, existente pe majoritatea telefoanelor de pe piata. Si, conform zvonurilor, si alte marci precum Samsung si OnePlus urmeaza sa adopte aceasta rata de refresh pe viitoarele lor telefoane din gama premium. Sub carcasa Realme X50 5G ascunde un Snapdragon 765G, insotit de 6, 8 sau 12 GB memorie RAM.

Cat despre baterie, aceasta are o capacitate de 4200 mAh care va fi compatibila cu incarcarea rapida VOOW 30 W. In ceea ce priveste partea foto si video, Realme X50 5G dispune de o camera principala de 64 mpx, insotita de un unghi ultra larg de 8 mpx, de un teleobiectiv de 12 mpx si de un senzor macro de 2mpx. In partea din fata telefonul are doua camere foto – un senzor principal de 16 mpx si un unghi ultra larg de 8mpx. Felul in care aceste camere sunt dispuse, pe o perforatie din ecran ne aminteste putin de Samsung Galaxy S10+.

Obiectiv -50 de milioane de smartphone-uri livrate in 2020. In China, versiunea de 8 GB RAM si 128 GB memorie interna costa echiavalentul a 320 de euro in timp ce versiunea mai scumpa, cu 12 GB RAM si 256 GB de stocare costa echivalentul a 390 de euro. Pentru moment nu se stie daca Realme va propune acest model si in alte tari. Filiala BBK Electronics are drept ambitie aceea de a deveniunul din principalii actori de pe piata telefoanelor mobile.

Conform unui raport Reuters, Realme a livrat peste 25 de milioane de telefoane in 2019. Si, obiectivul este acela ca in 2020 sa livreze numai putin de 50 de milioane de smartphone-uri.

Lasă un răspuns