Jocurile cu Ben 10, un succes de piață pentru copii

Încă de la apariția serialului de animație Ben 10, acesta a reușit să se impună în fața altor seriale și să capteze atenția copiilor din întreaga lume. În foarte scurt timp, eroul de 10 ani a devenit un real succes și pe lângă rolul din serial a devenit erou și în numeroase jocuri online.

Astăzi, jocurile cu Ben 10 împânzesc internetul și nu există copil care să nu fi intrat măcar o dată în pielea personajului și să lupte alături de el pentru dreptate. De ce sunt jocurile cu Ben 10 un succes? Există mai multe motive pentru care aceste jocuri au intrat în inima copiilor:

  • Eroul lor este un personaj în care se regăsesc mai toți copiii. Fiecare prichindel își dorește să fie centrul acțiunii, să rezolve mistere și să se lupte cu monștri, iar Ben 10 deschide poarta către acțiune și imaginație;
  • Fiecare joc are propria poveste și conține numeroase detalii;
  • Sunt făcute în așa fel încât cei mici reușesc să intre în pielea personajului;
  • Ideea de copil super erou reușește să pună la încercare imaginația fiecărui copil;
  • Realizatorii jocurilor și ai serialului au reușit să combine dorințele fiecărui copil cu o acțiune pe cât de complexă, pe atât de frumoasă și antrenantă.

Ce aduc nou jocurile cu Ben 10 față de alte jocuri din aceeași categorie?

  • Eroul jocurilor este un personaj îndrăgit de desene animate;
  • Ben 10 este un copil normal, care reușește să devină super erou, acest lucru reprezentând visul fiecărui băiat de 10 ani;
  • Acțiunile sunt foarte diverse. Există zeci sau chiar sute de locuri din care copilul poate alege, în așa fel încât nu se va plictisi niciodată. Intrând în pielea personajului, copilul se poate lupta cu monștri, își poate pune la încercare reflexele în jocuri precum Pinball sau poate rezolva diverse mistere.

Deși pare că aceste jocuri cu Ben 10 sunt dedicate exclusiv băieților, există și variante pentru fetițe. Printre personajele apreciate din Ben 10 se numără și Gwen, verișoara lui Ben, care a devenit și ea eroină de jocuri. În general, aceasta stă departe de luptele duse de verișorul său, însă fetițele o pot ajuta să se îmbrace cât mai frumos și îi pot oferi sfaturi în acest sens.

Jocurile cu Ben 10 sunt o adevărată revoluție pe piața jocurilor pentru copii, iar acest lucru se vede cel mai bine în mediul online, unde au apărut foarte multe site-uri dedicate exclusiv îndrăgitului personaj.