Jocul pe mobil Dots and Co

In acest articol urmeaza sa va testam cel mai nou joc din seria Dots pe smartphone-ul Huawei P9 Lite. Seria de jocuri Dots au fost prins la public, chiar daca este vorba doar despre un banal puzzle, ce implica conectarea unor mici pictograme cu miscari limitate. Ei bine, jocul despre care o sa vorbim in continuare este chiar cel mai nou din seria Dots, chiar Dots and Co si se regaseste in Play Store gratuit.

Dots and Co a fost lansat pe piata in iulie 2016, iar jocul implica conectarea unor puncte, iar ca noutate fata de celelalte versiuni anterioare exista si personaje cu puteri speciale. In mare jocul consta in compunerea unor forme geometrice (de regula este patratul) din puncte care din moment ce vor fi unite vor disparea odata cu toate bulinele de aceeasi culoare de pe tabla. Toate aceste forme geometrice aduc diferite bonusuri.

In crearea unei forme geometrice avem miscari limitate care trebuie sa fie incadrate in limita propusa de catre joc, altfel o sa apara ”Game over”. Pur si simplu trebuie sa facem swipe pe acele buline sau triunghiuri pentru a uni cat mai multe de aceeasi culoare.

Seria Dots a debutata in 2013, iar Two Dots a avut peste 55 de milioane de descarcari, de rezulta ca acest joc este foarte popular. Dots and Co dispune de o muzica cu totul noua, compusa special pentru acest tip de joc. Designul meniunilor, al personajelor si al tablelor de joc este foarte excelent. In cadrul acestui joc primim 155 de nivele doar in prima faza, iar o mecanica destul de interesanta o prezinta punctele care se invart continuu si schimba culoare bulinelor din jur.

In concluzie, jocul Dots and Co este unul foarte relaxant care nu o sa te solicite prea mult. Din punct de vedere al modului de descarcare, acesta este gratuit pe Android si iOS.