Închirieri auto București rent-a-car-otopeni.ro – Soluția pentru aglomerația orașului

Compania Rent-a-car-otopeni.ro este una din cele mai renumite pe piata de inchirieri auto Bucuresti, cu o vasta experienta in acest domeniu, adresandu-se atat persoanelor fizice cat si persoanelor juridice. Masinile disponibile spre inchiriere pot fi ridicate direct din aeroportul Otopeni sau se pot livra la adresa din capitala specificata de client in momentul inchirierii. Serviciile sunt oferite non stop indiferent de locatia in care clientul le solicita o masina, fie ca sunteti turisti care aterizeaza in aeroport sau un client din capitala care doreste sa conduca o masina calitativa.

Parcul de masini

De la Rent-a-car-otopeni.ro veti putea inchiria masina dorita dintr-o flota extrem de vasta ce cuprinde atat modele din gama Bmw sau Mercedes cat si masini economice cum sunt Dacia Logan sau Opel Corsa. Flota companiei cuprinde 200 de modele sunt disponibile toate gamele de masini inclusiv cele cu 7 sau cu 9 locuri. Perioada minima de inchiriere la aceasta agentie de inchirieri auto din Bucuresti este de 3 zile, pretul variaza foarte mult in functie de model, la cele economice de exemplu tariful poate ajunge la 11 euro pe zi. Fiecare client in functie de buget si de pretentii, va putea sa inchirieze modele de lux, masini economice si nu in ultimul rand Suvuri. Daca vei inchiria o masina te vei putea deplasa oriunde si oricat vei dori nu exista limita de km sau alte taxe suplimentare in afara celor percepute pentru zilele de inchiriere. Masinile disponibile aici se afla intr-o stare extraordinara de functionare, marea majoritate au minim 2016 an de fabricatie sunt bine intretinute si se livreaza intotdeauna cu rezervorul de carburant plin, cei de la www.rent-a-car-otopeni.ro au intotdeauna grija ca majoritatea clientilor sa fie satisfacuti de ofertele de inchirieri auto Bucuresti. Masinile livrate sunt impecabile atat in exterior cat si la interior deoarece satisfactia clientului este cel mai important aspect de fiecare data.

Siguranta clientului ce opteaza pentru Rent-a-car-otopeni.ro in materie de inchirieri auto in Bucuresti

Oricare ar fi motivul pentru care ai nevoie de un serviciu de inchirieri auto in Bucuresti, siguranta ta dar si calitatea sunt lucruri importante, astfel ca la fiecare inchiriere cei de la Rent-a-car-otopeni.ro iti pun la dispozitie servicii excelente, asistenta rutiera pe toata perioada desfasurarii contractului dar si masini de calitate asa cum v-am specificat si mai sus. Asistenta rutiera va acoperii tot teritoriul Romaniei, indiferent ca vei calatorii la sute de km de capitala, in maxim 24 de ore de la producerea unui eveniment care impune inlocuirea masinii, reprezentantii companiei de rent a car vor fi intotdeauna disponibili sa va ajute. Agentia colaboreaza cu foarte multe firme de tractari si asistenta rutiera, asadar in foarte scurt timp masina iti va fi inlocuita sau reparata in functie de problema pe care o ai. Pe langa faptul ca vei primii o masina de cea mai buna calitate nu trebuie sa iti faci griji niciodata in privinta asistentei.

Rezervarea

Rezervarea masinilor de la Rent-a-car-otopeni.ro este un proces cat se poate de simplu si rapid, intrii direct pe site, iti alegi modelul dorit, faci rezervarea, alegi masina si la data stabilita aceasta iti va fi livrata in locatia dorita de tine.

Leave a Reply