Gadgeturi Star Wars

Daca esti un fan adevarat al seriei Star Wars, atunci afla ca exista numeroase device-uri pe piata care iti vor oferi posibilitatea de a indragi mai mult personajele din film. De acum, va trebui sa ne obisnuim, ca an de an sa apara un nou film Star Wars. De aceea, numeroase companii ofera gadgeturi pentru iubitorii seriei, iar daca esti un fan adevarat nu va trebui sa ratezi aceste gadgeturi. Sphero BB-8 este un robotel care se poate cumpara din magazin.

Utilizand doua roti interne, mingea din care este format robotelul si care il ajuta sa inainteze este special conceputa pentru a asigura o miscare fluida a acestuia. De asemenea axul mentine rotile din interior in permanenta in contact cu partea inferioara a sferei.

BB-8 nu este chiar cea mai ieftina jucarie, insa cu siguranta este cel mai bun lucru aparut odata cu noul film de la Star Wars. Daca iti plac shooterele, atunci ar trebui sa incerci Star Wars Battlefront. Acesta este considerat unul dintre cele mai importante jocuri lansate in ultimii ani, fiind in acelasi timp si un joc distins cu numeroase premii.

Acest joc permite utilizatorilor sa se bucure de numeroase batalii in single-player. Cana Star Wars este un alt obiect pe care nici un fan al seriei nu ar trebui sa-l rateze. Aceasta cana are forma mastii lui Darth Vader. Lego vine si el cu numeroase jucarii legate de serie, iar cea mai importanta este Lego TIE Fighter.

Aceasta jucarie se numara printre cele mai ieftine disponibile pe piata de la lego si poate fi cumparata la un pret foarte ok. Un lightsaber FX poate fi o alta alegere pentru un fan inrait. Aceasta sabie este caracteristica seriei Star Wars , iar la orice miscare brusca a sabiei, lumina se joaca si pot fi auzite efecte sonore din film.

Leave a Reply