Despre ojele semipermanente de la Venalisa

Ati incercat deja gelurile si ojele semipermanente de la Venalisa? Daca nu sunteti adeptele acestor produse inca, veti deveni cu siguranta.

Vom discuta in acest articol despre cele trei produse care nu pot sa lipseasca dintr-o manichiura tehnica, deci vorbim despre: Baza Venalisa, Gel de constructie Venalisa, Top Coat Venalisa. Stim ca Venalisa are o super aderenta atat pe unghia naturala cat si pe cea artificiala, in plus, o manichiura cu Venalisa rezista chiar patru saptamani sau mai mult, bineinteles, in functie de activitatile noastre zilnice. Pe langa acestte calitati foarte cautate, Venalisa nu afecteaza unghiile naturale datorita uleiurilor cu vitamine pe care le contine. Substante daunatoare, alergeni, senzatie de arsura? Cu Venalisa excludem aceste posibilitati.

Asadar, daca discutam despre cele trei produse Venalisa care fac obiectul principal in realizare unei manichiuri sau pedichiuri tehnice, putem spune ca Venalisa si-a castigat faima datorita lor. De ce? Pentru ca este foarte importanta constructia unghiei si aderenta produselor pana la culoare. Nu putem avea o culoarea frumoasa si bine definita pe unghie, daca unghia este slab construita. De asemenea, nu putem pastra culoarea pe unghie mult timp, sau nu putem pastra luciul acesteia daca nu este sigilata cu un Top Coat de calitate, adica Top Coat Venalisa.  Recapitualam: Baza Venalisa, Gel de constructie Venalisa, Top Coat Venalisa

Baza Venalisa

Datorita consistentei dense, Baza Venalisa se foloseste atat in manichiura cu gel cat si in manichiura sau pedichiura cu oja semipermanenta. Va plac provocarile? Folositi Baza Venalisa in manichiura cu acryl. Baza Venalisa rezista pana la patru, cinci saptamani, se aplica in strat suntire si se usuca rapid la lampa UV sau LED.

Gel de constructie Venalisa

Un super builder gel cu care sa faceti rapid constructii frumoase si rezistente. Gelul de constructie Venalisa este ideal pentru forme linistite dar si pentru cele complexe si extravagante. Builder gelul de la Venalisa reprezinta un produs inovator, transparent, cu o densitate medie spre ridicata. Este foarte stabil pe unghia naturala dar si pe sablon, necesita polimerizare UV 120 de secunde sau LED pentru 60 de secunde si este un produs ce poate fi folosit pentru uz profesional dar si personal.

Top Coat Venalisa

Atatea Top Coat-uri pe piata, voi pe care il folositi? Top Coat Venalisa, evident! Exista atatea aspecte ce trebuie luate in considerare cand alegem un Top Coat, partea buna este ca Top Coat-ul de la Venalisa le puncteaza pe toate. In primul rand, confera manichiurii un aspect final super lucios, rezista la ingalbenire, pastreaza intacta manichiura pentru o perioada mai lunga si este No Wipe.

Va incanta ideea de a folosi Venalisa? Intrati pe Nails Up si bucurati-va de cele mai bune produse Venalisa la preturi si promotii de nerefuzat.

Leave a Reply