Cum să îți asiguri închirierea unei mașini la prețuri cât mai mici?

Daca vrei sa inchiriezi o masina si banii sunt un element important pentru tine, atunci este strict necesar sa gasesti portite prin care sa te poti bucura de o masina de inchiriat cat mai ieftina. Acestea exista si daca acorzi atentie maxima fiecarui detaliu vei putea descoperi ca poti inchiria o masina foarte economica, fara sa scoti multi bani din buzunar.

Primul lucru pe care trebuie sa il faci este sa iti alegi masina. Exista o multime de masini pe care le poti inchiria, insa daca iti doresti una cu care sa cheltuiesti putini bani, este bine sa alegi o masina mica, cu motor cat mai mic si cu un consum redus de combustibil.  De asemenea, este indicat sa alegi o masina produsa in tara unde vei circula cu masina inchiriata, deoarece in felul acesta iti poti asigura un pret excelent. Daca nu stii ce masina sa alegi, vezi aici masini!

Incearca sa gasesti masina de inchiriat online. Majoritatea dealerilor de masini au si o prezenta online si vei putea face o comparatie foarte obiectiva intre ei. Practic, poti descoperi cel mai bun pret de pe piata.

Nu tine cont doar de pret insa. Cateodata, pretul de inchiriere poate fi inselator si poate aduce cu el si alte costuri ascunse. Asigura-te ca masina are incluse toate elementele in pret, incepand de la asigurari si terminand cu toate accesoriile necesare pentru siguranta ta si a pasagerilor din masina.

Daca stii din timp perioada in care vrei sa inchiriezi masina, este bine sa faci din timp  o rezervare, deoarece majoritatea companiilor ofera preturi speciale pentru rezervarile timpurii. Poti chiar sa negociezi, in cazul in care nu esti complet multumit de pretul oferit.

Atunci cand te-ai hotarat asupra dealerului de masini si asupra masinii pe care vrei sa o inchiriezi, este bine sa soliciti o oferta financiara completa pentru inchirierea masinii care te intereseaza. Roaga-l pe cel cu care vorbesti sa iti precizeze toate costurile si sa te asigure ca nu va exista niciun cost in plus fata de acestea.

Astfel, cu putina atentie si organizare te poti bucura de o masina de inchiriat de cea mai buna calitate la preturi cu adevarat mici si poti face din orice calatorie una extrem de economica, chiar si atunci cand trebuie sa inchiriezi o masina.