Cum ajungi cel mai ușor în Suedia?

Suedia nu este tocmai cea mai accesibilă țară pentru români, deși este o țară din Europa. Nu vei găsi la fel de multe firme de transport persoane Suedia, cum se găsesc pentru Anglia, Italia și Spania, însă cu toate astea, încep să se dezvolte și la noi legături din ce în ce mai solide în acest sens.

Dacă ai găsit un loc de muncă în această țară nordică sau pur și simplu vrei să mergi în vizită, iată care sunt cele mai eficiente metode de transport.

Transportul cu avionul. Fără doar și poate, este cea mai eficientă variantă, în condițiile în care distanța dintre București și Suedia este de 2880 de KM. Cu un orice alt mijloc de transport, timpul de călătorie depășește cu ușurință o zi, cu avionul însă, poți ajunge la destinație în doar câteva ore. Din păcate, această variantă este destul de costisitoare, nu foarte mulți oameni permițându-și să plătească un bilet de avion pentru această destinație;

Transportul cu mașina proprie. Mașina proprie este cu siguranță, o variantă mai ieftină, mai ales în cazul în care există mai multe persoane care doresc să călătorească. Evident, pentru șofer poate să fie o experiență foarte puternică. Nu este pentru nimeni ușor să conducă 2880 de KM;

Transportul cu autocarul. Dacă avionul este prea scump iar mașina proprie nu îți face cu ochiul, rămâne varianta autocar romania suedia. Un bilet dus către Suedia costă aproximativ 120 de Euro, iar timpul petrecut în autocar este de peste o zi. Este o variantă foarte bună pentru cei care merg în Suedia să muncească sau chiar și pentru cei care merg în vizită, cu toate că după o zi și jumătate de drum, pofta de distracție scade considerabil.

Pentru cei cu adevărat curajoși se poate opta și pentru alte variante, cum ar fi bicicleta sau motocicleta. Pentru oamenii normali însă, pedalatul pe perioade lungi de timp, ce depășesc câteva zile poate să fie cu adevărat obositor și nu este o variantă, cu toate că este cea mai sănătoasă variantă dintre toate.

Site-ul este promovat de www.ovinetwork.ro