Crime Scene: The Vanishing at the Cecil Hotel

Dupa Night Stalker, Netflix ramane tot in California pentru a ne prezenta un nou documentar, Crime Scene: The Vanishing at the Cecil Hotel. Astfel, se reia cazul unei disparitii misterioase, in 2012, intr-un “hotel al mortii” din Los Angeles.

Acest nou true crime revine asupra disparitiei lui Elisa Lam, o tanara studenta in varsta de 21 de ani. Dupa cateva zile petrecute vizitand California de una singura, tanara femeie isi face aparitia in Los Angeles si se cazeaza la Cecil Hotel.

La trei zile de la sosirea sa la hotel, parintii sai sunt din ce in ce mai ingrijorati, nu mai au nicio veste din partea fiicei lor si nu o pot contacta telefonic.

Parintii alerteaza politia care se indreapta de urgenta spre Cecil Hotel. Elisa este de negasit, a disparut fara urma insa camerele de supraveghere sugereaza faptul ca tanara nu a parasit camera de hotel in ziua disparitiei.

Hotelul este inspectat cu grija, dintr-un colt in altul, fara succes insa. Mai ingrijoratoare este vizionarea unei alte inregistrari ale unei camere de supraveghere instalate in ascensor. Elisa are un comportament cel putin ciudat. Misterul se adanceste si atunci cand este chemata o echipa pentru a verifica o problema cu sistemul de apa, va avea loc o descoperire macabra: corpul neinsufletit, dezbracat al tinerei femei care pluteste la suprafata.

Acest documentar se bazeaza pe imagini din arhiva si pe marturiile persoanelor implicate in acest caz la acea vreme: anchetatori, angajatii hotelului si cyber detectivi amatori care analizeaza in amanunt inregistratrile video in care Eliza inca mai apare in viata. Ancheta insista in special asupra acestui hotel, un personaj aparte in acest documentar.

Pe vremuri un hotel somptuos, acesta a devenit hotelul preferat al toxicomanilor, al prostituatelor si al persoanelor cu o reputatie negativa. Dupa mai multe saptamani de investigatii, politistii ajung la concluzia ca este vorba despre un inec accidental insa misterul inca planeaza asupra acestui caz…

Lasă un răspuns