Celebra tastatură virtuală SwiftKey

Cu siguranta fiecare dintre noi a incercat macar odata sa inlocuiasca clasica tastatura de pe smartphone, fie ca nu ne placea aspectul simplu, fie doar din propria initiativa. In timp ce cautati un inlocuitor pentru saraca tastatura, cu siguranta ati observat celebra ”Tastatura SwifkKey” si nu ati ales sa o instalati, cautand in continuare, insa dupa acest articol cu siguranta nu o sa mai fie aceeasi si prima cautare a voastra o sa fie ”tastatura SwifkKey”. Asadar, in continuare urmeaza sa va prezentam excelenta tastatura SwiftKey alaturi de functiile Transliteration si Clipboard pe care urmeaza sa le primeasca.

In ultima vreme s-au adus imbunatatiri precum: scrisul in multiplele limbi, modul incognito si layout-urile, dar acum este momentul ca SwiftKey sa primeasca ceva mai nou si mult mai atractiv. Functia Transliteration se aplica pentru inceput utilizatorilor ce cunosc dialectele Hindi si Gujarati. Aceasta functie permite o scriere mai usoara in aceste limbi indiene, fara a mai fi nevoie sa schimbati ceva din setari. Scopul este acela de a scrie mult mai usor pe tastatura QWERTY intr-un limbaj asemanator rostirei fonetice.

Un lucru interesant este ca tastatura este capabila de a detecta limba vorbita de catre voi, iar apoi sa afiseze cuvantul si ”script-ul” in bara de predictii. Astfel veti putea sa beneficiati de cuvinte in Hindi, Engleza si Romana in acelasi timp. SwiftKey primeste de asemenea un desing nou si actualizari la shortcuturi, insa nu lipseste Clipboard-ul si modul Incognito care ofera posibilitatea de a salva combinatiile de cuvinte folosite cel mai des in scriere.

Pentru inceput, acestea au fost actualizarile aduse tastaturii virtuale SwiftKey, dar in ceea ce urmeaza o sa mai fie prezente si alte update-uri in care vor exista shortcuturi pentru cuvinte, diferite combinatii de cuvinte, inclusiv si adrese si numere de telefon.

Leave a Reply