Cele mai bune seriale britanice pe care trebuie să le descoperi

Departe de a fi doar apanajul americanilor, serialele sunt un domeniu in care si britanicii exceleaza. Iata care sunt deci cele mai bune serial britanice pe care trebuie sa le descoperi. Cu siguranta ca vei gasi un preferat sau de ce nu, mai multe.

Peaky Blinders. Un veritabil fenomen vizual, serialul Peaky Blinders ne povesteste aventurile unei familii de gangsteri din Birmingham din perioada dintre cele doua razboaie. Are un casting impresionant, cu un Cillian Murphy absolut magnetic si hipnotic.

Utopia. Chiar daca a fost anulat dupa doar doua sezoane, merita sa fie descoperit. Utopia ne spune aventurile unui grup de nerds care se vad obligati sa traiasca in clandestinitate atunci cand o organizatie oculta, Network, trimite un duo de asasini platiti sa recupereze manuscrisul din posesia lor.

Sherlock. Scenaristul acestui serial adapteaza scrierile lui Arthur Conan Doyle. Dinamice, episoadele se privesc cu cea mai mare placere. Acest lucru se datoreaza mai ales duo-ului principal, format din Benedict Cumberbatch si Martin Freeman.

Luther. Este un serial care demonstreaza talentul britanicilor pentru serialele politiste pasionante. Ne prezinta anchetele lui Luther un politist londonez care se reintoarce la lucru dupa o depresie nervoasa. Idris Elba este aici pur si simplu excelent.

Downtown Abbey. Un serial care nu are nevoie de prea multe prezentari, fiind un adevarat fenomen britanic. Confirma pasiunea britanicilor pentru lupta de clasa. Ne prezinta povestea unei familii aristocratce englezesti si a servitorilor sai.

The Crown. Unul din cele mai ilustre seriale din catalogul Netflix, The Crown este o adevarata bijuterie. Ne spune cu precizie si poezie viata reginei Elizabeth II. A acceptat provocarea de a acoperi numai putin de 70 de ani de istorie, pe sase sezoane, schimband castingul tot la doua sezoane. Serialul este magnific si scenariul extrem de pasionant si el.

Years and Years. Este un veritabil soc al anului 2019 care ne spune poveste unei familii din Manchester din 2019 pana in 2030, prezentand crizele majore cu care ne vom confrunta in urmatorii ani.

Lasă un răspuns