Cele mai bune filme cu Elizabeth Olsen pe care să le vezi înainte de Wanda Vision

Cea mai tanara din clanul Olsen are cea mai frumoasa cariera in spatele ei. Ocazia ideala de a le descoperi si tu filmele in care a mai jucat inainte sa apara in Wanda Vision de pe Disney+.

Martha Marcy May Marlene, 2011. In acest film realizat de catre Sean Durkin, Elizabeth Olsen are rolul lui Marta, o femeie care fuge de o secta religioasa unde este abuzata si manipulata de un sef nemilos. Aici se spune povestea felului in care sectele spala creierul celor pe care ii racoleaza si chiar si atunci cand acestia incearca sa scape, inca le mai controleaza gandurile.

Red Lights, 2012. Dirijat de catre Rodrigo Cortes, Red Lights este un film unde Elizabeth joaca alaturi de Robert De Niro, Cillian Murphy si Sigourney Weaver. Aici ni se spune povestea lui Margaret Matheson, un psiholog, si a asistentului sau care studiaza fenomene paranormale pentru a demonstra ca acestea sunt explicate din punct de vedere stiintific.

Kill Your Darlings, 2013. Aici are rolul lui Edie Parker, sotia autorului Jack Kerouac, intr-un thriller biografic despre poetul Allen Ginsberg. Povestea este centrata pe grupul care a dat nastere miscarii literare americane Beat Generation.

Wind River, 2017. Inspirat din fapte reale, acest thriller o pune cel mai bine in valoare pe Elizabeth Olsen care joaca aici alaturi de Jeremy Renner. La fel ca un western modern, este centrat pe un agent FBI si aliatul sau care ancheteza crima unei tinere dintr-o rezervatie amerindiana.

Kodrachrome, 2017. O drama care pune in lumina ultimele zile ale sistemului de dezvoltare Kodachrome si care spune povestea unui fotograf si a fiului sau care intreprind o calatorie pentru a ajunge in ultimul laborator foto pentru a developa ultimele poze. Un film foarte important pentru a crea legaturi familiale.

Lasă un răspuns