Ce alimente luptă împotriva cancerului?

Exista o serie de alimente benefice, care lupta impotriva cancerului. Aceste alimente sunt folosite pentru prevenirea diverselor boli, inclusiv a cancerului. Daca doriti sa aveti o viata cat mai sanatoasa, atunci cel mai bine ar fi sa includeti aceste alimente in masa dumneavoastra de zi cu zi.

Aceste alimente sunt bogate in antioxidanti, vitamine si minerale ce asigura energia de care ai nevoie pentru intreaga zi, dar duc si la prevenirea cancerului.

Varza, cu precadere varza de Bruxelles, are un rol major in prevenirea cancerului, fiind de preferat sa se consume intr-un mod regulat sub forma de salata.

Strugurii au un antioxidant de 5 ori mai puternic decat beta carotenul, iar faptul ca si ei lupta cu celulele canceroase ii face sa fie un aliment de care avem nevoie. Acestia au si un rol seminficativ in oprirea inmultirii celulelor canceroase, specialistii recomandand consumul unui pahar cu vin rosu zilnic.

Ceapa reprezinta si ea un aliat al tau in lupta impotriva cancerului, datorita proprietatilor antiinflamatoare si antioxidante pe care le are. Aceasta mai are si rol in impiedicarea raspandirii celulelor canceroase.

Un alt aliment foarte util in lupta impotriva cancerului este sfecla rosie. Aceasta contine betacianina, ce lupta impotriva cancerului datorita proprietatilor sale de a oferi posibilitatea organismului sa transporte mai mult oxigen la celule.

Nu in ultimul rand un aliment foarte folositor luptei impotriva cancerului este ceaiul verde. Aceasta bautura, pe langa faptul ca te ajuta sa slabesti, lupta impotriva cancerului, datorita numerosilor antioxidanti care intra in compozitia sa.
Pe langa faptul ca este un aliat de nadejde impotriva cancerului, ceaiul verde mai are si proprietatea ca inhiba dezvoltarea celulelor canceroase, datorita catechinelor ce se gasesc in el. Daca vei reusi sa adaugi aceste alimente in mesele tale de zi cu zi, vei putea preveni aparitia cancerului.

Leave a Reply