Care sunt cele mai indicate biberoane pentru bebeluși?

Biberoanele sunt disponibile cel mai adesea in doua variante: un biberon de capacitate mai mare si unul de capacitate medie. Cel de capacitate mare are cam 250-270 de ml, iar cel de capacitate medie este de 120-150 de ml.

Biberoanele din sticla au o greutate mai mare, existand mereu un risc destul de mare sa se sparga. Spre deosebire de acestea exista si biberoane din plastic ce au cateva avantaje cum ar fi faptul ca sunt usoare, dar si rezistente, nespargandu-se.

Diversitatea biberoanelor este destul de mare, pe piata existand foare emulte modele. Pe langa aceste biberoane exista si niste biberoane mai speciale ce vin in ajutorul parintilor, dar si al celui mic, scapandu-l pe acesta de colici. Este vorba despre biberoanele anti-colici pentru bebelusi. Un astfel de biberon poate fi cumparat de pe bekid.ro.

Daca veti cumpara acest biberon de pe site-ul bekid.ro, atunci va veti putea bucura de un pret destul de redus, calitatea fiind cea pe care o cautati. Ideea principala cand vine vorba despre aceste biberoane speciale este ca biberonul prezinta un tub de ventilatie si un inel de prindere pentru directionarea aerului.

Sistemul de ventilatie nu permite aerului sa se amestece cu laptele. Acest lucru are drept efect reducerea formarii colicilor la bebelusi. Trebuie sa testati mereu temperatura laptelui inainte sa hraniti copilul. Senzorul de pe un astfel de biberon va poate spune daca laptele are temperatura ideala pentru hranirea micutului.

Un astfel de biberon este chiar o optiune foarte buna pentru parinti, detasandu-se de celelalte tipuri de biberoane existente pe piata. Daca vorbim despre curatarea biberoanelor, trebuie sa stim faptul ca unele din ele nu necesita sterilizare in apa clocotita.

Pentru majoritatea biberoanelor, in special cele din plastic, ideal ar fi sa evitam sterilizarea lor, iar daca se poate doar sa le spalam cu apa calda.