Boxeri Calvin Klein

Firma Calvin Klein este foarte cunoscuta pentru faptul ca pe langa imbracaminte, mai produce si lenjerie intima, foarte apreciata de barbatii din intreaga lume. Boxerii sunt preferatii barbatilor, acestia fiind chiloti mai mari si mult mai lungi decat cei obisnuiti. Acest model s-a impus inca din anii 90, iar azi este din nou la moda.

Firma Calvin Klein este cunoascuta pentru modelele sale, lucru care o transforma in una dintre cele mai cunoscute marci cand vine vorba despre lenjerie intima. Modelele de boxeri au evoluat foarte mult de-a lungul anilor. La inceput boxerii erau foarte asemanatori pantalonilor scurti, dar pe masura ce timpul a trecut, acestia au inceput sa fie mult mai stramti. In anul 2016, boxerii la moda sunt cei care se pot confunda cu slipii.

Calvin Klein a optat pentru culori izbitoare precum roz, verde, sau albastru. Un alt model surprinzator este modelul de boxeri 3D, cu care Calvin Klein incearca sa iasa in evidenta. Acest model de boxeri prezinta un imprimeu special, care creeaza un efect 3D.

Boxerii Calvin Klein sunt cunoscuti pentru faptul ca au banda elastica in care este redat numele firmei. Exista alti chiloti care se comercializeaza, dar nici unul nu are marca distinctiva Calvin Klein, si anume banda de elastic caracteristica.

Materialele folosite de aceasta firma sunt bumbacul si licra. Un alt material, mai neobisnuit, pe care aceasta firma il foloseste este cel cunoscut sub numele de modal. Multi chiloti si boxeri Calvin Klein sunt realizati din acest material.

Materialul modal este o fibra foarte la moda in aceasta perioada, din acesta realizandu-se modele stramte care nu se deterioreaza in timp. Pentru ca boxerii sa va vina perfect trebuie sa tineti cont de mai multe lucruri, printre care se numara si tipul vostru de corp, dar si materialul din care acestia sunt confectionati.

Leave a Reply