Arta decorativă pentru perete!

Decorarea peretilor cu opere de arta poate fi deveni o pasiune destul de costisitoare. Va propunem insa o alternativa: creati-va propriile opere de arta! Aveti nevoie doar de cateva sevalete, pe care le puteti gasi la preturi avantajoase in magazinul de materiale pentru pictura picturaonline.ro. Proiectele prezentate in continuare sunt simplu de realizat si nu necesita niciun fel de abilitati artistice din partea dumneavoastra.

1.Arta cu litere
Creati un obiect inspirational care sa impodobeasca locul dumneavoastra preferat din casa. Fie ca doriti sa o agatati pe peretele camerei dumneavoastra sau doriti sa o faceti cadou unei persoane dragi, aceasta decoratiune este simplu si usor de realizat si nu necesita foarte mult timp. Pentru acest proiect aveti nevoie de unul sau mai multe sevalete, litere de lemn (pentru a crea mesajul dorit), lipici spray si vopsea spray.

In primul rand asezati temporal literele pe sevalet pentru a obtine o idee generala despre cum va arata decoratiunea in final. Pe langa litere puteti folosi si alte obiecte de decorat din lemn modele sau figurini diferite. Alegerea facuta depinde doar de gustul dumneavoastra personal. Dupa ce ati ales modelul, aplicati lipiciul pe spatele fiecarei litere si presati-o usor pe sevalet. In final adaugati 2 straturi de vopsea spray peste intreaga opera, inclusiv peste obiectele de lemn. Dupa ce s-a uscat vopseaua puteti agata opera pe peretele camerei dumneavoastra.

2. O opera simpla
Acest proiect este foarte usor de realizat, iar simplitatea modelului va oferi incaperii un aer modern si proaspat. Aveti nevoie doar de cateva sevalete de diferite marimi si forme, vopsea acrilica, pensula din burete si banda adeziva pentru pictura. Cheia pentru crearea unui efect vizual interesant este alegerea unei game variate de marimi si a unei palete de culori unice. Fiti creativi si jucati-va cu marimile si culorile care se potrivesc cel mai bine in camera dumneavoastra.

Incepeti prin acoperirea marginilor unui sevalet cu banda adeziva pentru pictura. Asigurativa va aceasta este lipita bine pentru a preveni alunecarea vopselei sub ea. Folositi apoi pensula de burete si o cantitate mica de vopsea pentru a acoperi intreaga suprafata a unui sevalet. Repetati procedeul cu toate panzele, folosind o singura culoare pentru fiecare in parte. Lasati primul strat sa se usuce, pentru 15 minute si mai adaugati inca 1-2 straturi de vopsea. Experimentati diverse modele, asezand sevaletele pe podea. Dupa ce v-ati decis asupra modului de aranjate le puteti agata pe perete.