5 Feluri in care poti purta volanasele in 2017

Dupa cum bine stii deja, cel mai frumos detaliu al anului 2017, cel care iti va sublima toate piesele vestimentare si tinutele sunt volanasele. Se pare ca anul 2017 este anul lor si vor fi peste tot.

Si chiar daca stilul lor ne duce putin inapoi in timp prin anii 1990, vei adora cu siguranta aceasta tendinta care vine cu un plus de romantism pentru toate tinutele tale.

Dar daca adori volanasele doar pe bluze, trebuie sa stii ca in acest an lucrurile se pot schimba. Volanasele sunt extrem de versatile si se pot purta peste tot, indiferent de stil.

Volanasele pe maneci. Volanasele pot stiliza foarte eficient topurile mai simple sau mai clasice. Sunt deci perfecte pentru cele care vor un look elegant, sic fara eforturi. Manecile tip trompeta arata de minune alaturi de pantalonii skinny.

Volanasele pe fuste. In acest nou sezon, volanasele se poarta si in partea de jos a unei tinute. Sunt perfecte pentru a veni cu un plus de dimensiune pentru fusta tip creion si sunt adorabile pe o fusta de patinatoare. Alaturi de un top mai sobru vor arata cel mai bine.

Volanasele pe gulere topurilor. Vrei sa re reintorci pe la inceputul secolului 20? Poarta in acest caz cele mai frumoase topuri cu gulere impodobite de volanase. cele de pe gulerele camasilor te vor ajuta sa obtii cele mai frumoase tinute gen baby doll.

Volanasele pe pantaloni. O versiune mai putin intalnita dar la fel de stilata. Pe blugii slim sau pe pantalonii evazati, volanasele sunt cele mai adorabile detalii cu putinta. Sunt acel je ne sais quoi care ii vor pune cel mai bine in valoare.

Volanasele pe rochii. Pentru cel mai boem-sic look, rochiile cu volanase sunt alegerea ideala. Scurte sau lungi, acest model de rochii sunt cele care te vor ajuta sa fii cea mai sofisticata.